Despre noi

Inteli Management Systems este o companie de dezvoltare software, infiintata in anul 2002.
Ne-am remarcat rapid pe piata de softuri specializate in sectorul administratiei publice, prin producerea de programe software, menite sa asigure o fluentizare a activitatilor, reducerea costurilor si cresterea eficientei. Suntem intotdeauna gata de a furniza aplicatii avansate si de a le livra la timp datorita abilitatilor, cunostintelor, analizei aprofundate si a responsabilitatii necesare pentru livrarea cu succes a software-lui. Suntem aici pentru a sprijini tehnologic succesul clientului nostru, prin reducerea timpului si costurilor, impreuna cu functionalitatea, consolidarea si gradul de utilizare a solutiilor software. Experienta noastra vasta intr-o mare varietate de instrumente / tehnologii pot ajuta clientii nostri in alegerea tehnologiei optime / platforma de solutii de software-ul lor.

Viziune
Viziunea noastra e sa cream produse software de cea mai de calitate, care depasesc asteptarile clientilor nostri. Avem la baza trei idei, concepute cu grija, sa ghideze aceasta viziune: misiune, filozofie, si angajamentul pentru clientii nostri.

Misiune
Misiunea noastra este de a asigura aplicatii in domeniul administratiei publice, care sa permita clientilor sa fluentizeze si sa eficientizeze activitatile lor. Aceasta misiune presupune totodata oferirea unor servicii de calitate, profesionalism, abordarea problemelor la timp si cu seriozitate, cresterea productivitatii,performanta de neegalat, scalabilitate si fiabilitate.

Filosofie
Noi credem cu tarie ca misiunea noastra este pe prim plan atunci când ne pastram obiectivele clientilor nostri in minte, oferim solutii eficiente si creative. Avantajul nostru competitiv este abordarea noastra multidisciplinara, caracterizata prin experienta tehnologica si de afaceri, care este sustinuta calitativ de programatori, manageri de proiect, si ingineri specializati in domeniul gestionarii datelor si tehnologia informatiei.
Angajamentul nostru pentru clienti Ne angajam sa oferim clientilor nostri cel mai inalt nivel de servicii si produse de calitate. Punem pe prim plan obiectivele clientilor nostri si suntem pe deplin angajati in dezvoltarea unor puternice relatii pe termen lung. Deoarece, solutiile inovatoare si managementul de calitate sunt emblema profesionistilor cu experienta, ii vom angaja intotdeauna pe cei mai buni.
Inteli Management Systems a demonstrat mai mult de 14 ani de inovatie, oferind o calitate superioara. De-a lungul istoriei sale, Intel management a incheiat un parteneriat cu clientii - sa raspunda nevoilor lor, in acelasi timp cu viziunea companiei. Pentru a anticipa si satisface nevoile clientilor, vom continua sa dezvoltam noi tehnologii, care sunt intotdeauna cu un pas inainte fata de solutiile oferite de competitori.